Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Óvodánk 1980-ban épült 50 gyermek részére.img_3331.jpg 

2007-ben az óvoda nagy átalakításon ment keresztül, ekkor alakult meg  a bölcsőde, új és nagyobb étkező lett kialakítva iskolás gyermekeinknek. A bölcsi 2007 szeptemberében indult 10 gyerekkel, majd folyamatosan12 gyerek járt már az intézménybe. 2012-ben az intézmény átalakításával a külön bölcsődei csoport megszűnt, helyette a meglévő óvodai csoport mellé plusz egy egységes óvodai és bölcsődei csoport került kialakításra.  Az átszervezés gondtalanul lezajlott, így a 2012-2013-as nevelési évet gondtalanul tudták megkezdeni. A két csoport jelenleg 53 fővel üzemel. A gyerekekre minden hétköznap reggel 7 órától délután 16 óráig szakképzett óvónők vigyáznak.

Kép 2009-ben elkészült az új játszótér, amit a gyerekek májustól vehettek igénybe. Még ebben az évben korszerűsítették a világítást, és az óvoda előtt parkolót alakítottak ki.

Az óvoda főzőkonyhával rendelkezik, amely ellátja mind az óvoda, mind pedig az iskola diákjait, valamint a faluban élő szociális rászorultak hétköznapi meleg étkeztetését is.
Jelenleg közel 200 főre készül az ízletes és változatos ebéd.

A gyerekek amellett, hogy játszva készülnek fel az iskolai évekre, még számos rendezvényen is részt vesznek.Ezek közé tartozik a szüreti mulatság, idősek napja, mikulásvárás, karácsony, farsang, anyák napja, gyereknap és végül a ballagással egybekötött évzáróval ér véget számukra az év.

Nem csak Csajágról, hanem a szomszédos Küngösről, a kicsit távolabbi Kiskovácsiból és Berhidáról is járnak gyerekek intézményünkbe. Családias hangulat, szép játszótér, csendes természeti környezet várja nap mint nap gyermekeinket.

A KEOP-5.3.0/A/09-2010-0052 azonosítószámú, „Energia-takarékosság fokozása Csajág Község Önkormányzat intézményeiben, az épületek hőtechnikai adottságának javítása által” című projekt támogatásáról 2011. februárjában döntött az Energia Központ. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a, azaz 6.273.871 Ft.
Ennek keretében 2011 októberében felújítottuk az intézményét magába foglaló épületet. Új nyílászárókat, és hőszigeteléssel együtt új színezést kapott, így mindenki örömére megújult óvodánk és bölcsődénk.
Néhány kép:img_3322.jpgimg_3327.jpg
 

 

 

 

 

img_3330.jpg

img_3331.jpg

 

 

 

 

 

 

 Cím: Csajág, Kossuth u. 129.

Tel, fax: 88/ 440-200

e-mail: ovicsajag@invitel.hu

Nyitvatartás: hétköznap 7-16 óráig

Vezető óvónő: Polákné Tiringer Katalin

Óvoda:

Óvónő:

    Németh Noémi
    Fazekas Gabriella
    Pekker Mónika
    Somogyi Lászlóné
   

Dajka:
   Pergel Judit
   Szatmáriné Szabó Ildikó
   Szolga Gabriella

kisgyermek gondozó: Pap Adrienn
             

       

A Csajági Egységes Óvoda - Bölcsőde beíratásra várja azokat a szülőket, akik szolgáltatásainkat igénybe szeretnék venni.

 

A beíratás ideje –leendő bölcsődések és óvodások számára

 

2016. április 20 -21 /szerda,csütörtök/

8.00 órától- 16.00 óráig.

 

A beíratásra bölcsődések esetén kérem, hozzák magukkal a gyermek születési  anyakönyvi kivonatát, munkahelyi igazolást, oltási könyvet, a gyermek TAJ kártyáját, a gyermek lakcímkártyáját.

 Az óvodásoknál a munkahelyi igazolás kivételével a fent megjelölt okmányokat kérem bemutatni.

 

Szeretettel várjuk a leendő bölcsődés és óvodás gyermekeket!

                                                                   Polákné Tiringer Katalin

                                                                                                 óvodavezető